Општина Охрид дава поддршка за учениците со потешкотии во учењето

Општината Охрид дава силна поддршка за унапредување на правата и образовните услови за лицата и учениците со специфични потешкотии во учењето преку креирање на инклузивно општество за учениците со специфични...

Приведен охриѓанец, агресивно се однесувал кон полициски службеници

Приведен охриѓанец, агресивно се однесувал кон полициски службеници. На 10.12.2022 година во 01.40 часот, на булеварот „Македонски Просветители“ во Охрид, К.С.(43) од Охрид, го нарушил јавниот ред и мир со...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани