Авио линијата Охрид Белград ќе го удвои бројот на српски туристи

Агенцијата за туризам најавува пораст на бројот на туристи преку нови авио линии на охридскиот аеродром. Со воведувањето на директен лет Охрид-Белград, кој стартува од месец јуни се очекува да...

Општината ќе обезбеди финансиска поддршка за Центар кој згрижува деца со атипичен развој

Општина Охрид за буџетската 2023 година, согласно програмата за социјална и здравствена заштита предвидува финансиски да поддржи граѓанска организација која работи на територијата на општина Охрид и координира Центар кој...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани