Вирусoт кракен, иако е позаразен, не предизвикува потешки симптоми

Вирусoт кракен, иако е позаразен, не предизвикува потешки симптоми, смируваат лекарите. Доктор, Даниловски вели дека нема причини за никаква загриженост затоа што се работи за високо заразен вирус, но со...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани