Нов напад на глутница кучиња во Струга, општината бара да сопре говорот на омраза

Состојбата со бездомните кучиња во струшко е алармантна. Секојдневно на социјалните медиуми се објавуваат нови видеа од агресивни глутници кои напаѓаат низ градот. Од друга страна активистите алармираат за масовни...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани