Граѓански активисти во студиска посета на Младинскиот центар Охрид

Начинот на формирање и функционирање на Младинскиот центар во Охрид денеска беше презентиран пред 50-тина младинци, асистенти на граѓански организации и градоначалници на општините од Плагонискиот регион. Оваа студиска посета...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани