Ќе се реконструира студентскиот дом „Никола Карев“ во Охрид

Ќе се реновира државниот студентски дом „Никола Карев“ во Охрид. За овој зафат, со кој е предвидена целосна реконструкција почнувајќи од фасада, кров, уредување на собите и канцелариите, кујната и...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани