Трето издание на тридневното кино со автомобили под отворено небо во Охрид

Трето издание на тридневното кино со автомобили под отворено небо, со кул филмчиња и превкусни пуканки! ПРОГРАМА: „СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА“ | 23.06.2023 (петок) Издаден минатата година, „СНЕЖАНА НА КРАЈОТ...

Итно повлекување на млеко поради несоодветен квалитет!

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува производот – УХТ млеко МИЗО 2,8% мм поради несоодветен квалитет и измама на потрошувачите , иако не е загрозена...

Словачкиот амбасадор на вело-авантура на Јабланица

Во Струга,како домаќин на Преспа форумот PFD престојуваа голем број амбасадори,дипломати,странски и домашни државници кои слободното време го користеја за посета на локалните обележја. -Амбасадорот на Словачка Н.Е Хенрик Маркуш...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани