Зголемен бројот на пациенти со срцеви заболувања во Југоападниот регион во земјава

Расте бројот на пациенти со срцеви заболувања во Југозападниот регион. Во Специјализираната болница за кардиоваскуларни заболувања во Охрид, забележителен е наплив на заболени. Загрижува и тоа што се намалува старосната...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани