Донации за охридските пожарникари

Градоначалникот на Охрид, Д-р Јован Стојаноски, денеска во просториите на Територијалната противпожарна единица од Охрид присуствуваше на доделување на  специјализирана опрема, заштитни шлемови, одела и чизми за охридските пожарникари. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани