Пронајдено безживотното тело на исчезнатиот охриѓанец

Пронајдено безживотното тело на исчезнатиот Фадил Брао од Охрид, по кој полицијата трагаше четири денови. Телото на починатиот било пронајдено во неговиот автомобил кај село Расино, во правец Охрид Ресен. Исчезнатиот го пронашле ловџии, кои пријавиле во полиција.

Според првичните информации на полицијата врз безживотното тело немало траги на насилство.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани