Марјан Кикески од охридско Пештани, познат модел во рекламните спотови на светските брендови

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, успешни и одговорни во својата работа, луѓето имаат визија да творат, да  создаваат...

Во светот на успешните: Филигранот на Павлина Шикалеска го воодушевува светот

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...

Ивана Лескароски: Да не бев толку сакана, не знам дали ќе бев жива

Кога животот не ве  гали, а постојано ви сервира нови искушенија, тогаш  инспирираат луѓето кои не се откажуваат. Се борат со сета сила, а наместо да плачат тие се утеха....

„Во светот на успешните“ – талентираната дизајнерка за внатрешно уредување Ивана Пешликовска

Ивана Пешликовска од Охрид - млада  талентираната дизајнерка, која се занимава со внатрешно уредување односно проектирање на ентериери, а има дипломирано на академијата за дизајн во Фиренца, Италија и исто...

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер и сопственик на првиот професионален груминг салон во Охрид „GoodFellas“.  „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето...

„Во светот на успешните“ модната дизајнерка Есма Ќазим

Есма Ќазим - млада, талентирана модна креаторка од Охрид. Креативена, вешта уметничка, која со своите вредни раце создава облека по линија, сразмерност, боја, текстура.... „Во светот на успешните“ е катче на...

Во светот на успешните – Гоце Ангеличин Жура

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...

„Во светот на успешните“ главниот менаџер на „Фибула Ер-травел“ Асим Меџедовиќ

По летните одмори, од денес Охриднет, ја продолжува рубриката „Во светот на успешните“, што први ја отпочнавме во април оваа година. „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани