Реконструктивни зафати и во ОСУ „Св. Климент Охридски“

Градежни работи и во ОСУ „Св. Климент Охридски“.

Во училиштето се реконструираат санитарните јазли. Дополнително тука се врши и реконструкција на училишните простории. Финансиските средства за овие зафати се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани