Привршува проектот реконструкција на улица Шопов мост- Здравствен дом Вевчани

Привршува проектот реконструкција на улица Шопов мост- Здравствен дом Вевчани.

-Внимаваме на секој детал, дел од проблемите и пречките со кои се соочуваме при реконструкцијата на оваа улица ги решаваме на лице место. Со третава делница од проектот “Реконструкција на локална улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани” го проширивме и влезот во Вевчани кој води од с.Октиси. Сѐ со цел да добиеме улица по сите стандарди. Оваа прилика сакам да ја искористам да се заблагодарам на граѓаните за одличната соработка, напиша на својот фексбук Спасе Кочоски градоначалник на општина Вевчани.

Можно е да е слика од 1 лице и дрво

Можно е да е слика од текст кој вели „CAT“

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани