Се подготвува за асфалт , улицата кон Здравствен дом Вевчани

Се подготвува за асфалт , улицата кон Здравствен дом Вевчани.

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека во текот на денешниов ден се гребе асфалтот до Здравствениот дом “Д-р Светозар Чочороски” Вевчани и воедно се вршат последни градежни активности за асфалтирање на вториот крак од локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.
Напоменуваме дека пристапот до Здравствениот дом е во целосна функција.

Можно е да е слика од покриен мост и пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани