Учениците од ООУ „Страшо Пинџур“ во посета на општина Вевчани

Учениците од IV одделение при ООУ “Страшо Пинџур” од Вевчани, во посета на општина Вевчани. Ги прими градоначалникот Сапасе Кочоски.
Разговаравме за надлежностите, правата и обврските на градоначалникот и општинската администрација, информираат од општина Вевчани.

Можно е да е слика од 10 луѓе, луѓе студираат и кларинет

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани