ФОТО: Новогодишен базар со Дедо Мраз и во Вевчани

Новогодишен базар со Дедо Мраз кој ги израдува децата во општина Вевчани.

-Искрени честитки до организаторите на овогодинешниот базар предводен од вработените на ЈОУДДГ “Планински Цвет” – Вевчани кои и оваа година ни овозможија да уживаме во овој настан значаен за Вевчани. Им благодариме за детските насмевки, песни и игра во кои сите уживавме денес

 

Можно е да е слика од 2 луѓе, толпа и текст

Можно е да е слика од 5 луѓе

Можно е да е слика од еден или повеќемина и дрво

Можно е да е слика од 6 луѓе и толпа

Можно е да е слика од 4 луѓе, толпа, дрво и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани