Јавна расправа за буџетот на општина Струга

Во вторник јавна расправа за буџетот на општина Струга. Граѓаните може да се вклучат во креирањето на буџетот на локалната самоуправа.

Јавната Расправа за Предлог – буџетот на Општина Струга за 2023 година, ќе се одржи на: 29.11.2022 (вторник), со почеток во 12:00 часот, во салата на Совет на Општина Струга.
Добродојдени сте со Вашите идеи и предлози, секогаш за доброто на Струга и за потранспарентна општина, информираат од општината.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани