Блесна подводната Новогодишна елка во Охрид

Нуркачите од Нуркачкиот центар АМФОРА од Охрид со подршка на волонтерите на Црвен Крст Охрид во Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на Република Македонија им ја честитаат новата 2024 година

Како и секоја и оваа нова 2024 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести  со желба за здравје, успех и срќно детство.

Посетителите на Музејот на вода  елката ќе можат да ја видат од денес па се до крајот на јануари.

ВИДЕО:

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани