Видео: Магична празнична честитка од „Д-р Баткоски“., сее радост во сечие срце

„Д-р Баткоски“, реномираниот стоматолог во Охрид, Македонија, ја започна празнична кампања со реклама која е насловена „Подарокот од Дедо Мраз“. Кампањата, која e наменета за публика од сите возрасти, и ја нагласува важноста на семејството и магичните моменти кои често се пропуштаат во налетот на секојдневниот живот.

Едноминутната реклама прекрасно ја доловува суштината на празничната сезона, спојувајќи го магичниот реализам со секојдневната реалност на зафатената стоматолошка ординација. Д-р Баткоски покажувајќи ја често занемарената рамнотежа помеѓу професионалните обврски и личните односи. Приказот на д-р Баткоски како протагонист ја истакнува универзалната борба за наоѓање време за она што е навистина важно.

„Сакав да пренесам порака што оди подалеку од стоматологијата, нагласувајќи го значењето на семејството и магијата што лежи во нашите секојдневни моменти. „Подарокот на времето на Дедо Мраз“ е почит кон заедницата на која и служиме и потсетник да ја негуваме топлината на семејството не само за време на празничните денови, туку секој ден од нашите животи“, вели д-р Баткоски.

Рекламата, привлече големо внимание поради нејзината емоционална длабочина и емпатија меѓу родител и свое дете. Гледачите се поканети да бидат сведоци на трансформацијата на зафатен стоматолог во грижлив татко, инспириран од безвременската магија на новогодишните и Божиќните празници. Како што се расплетува празничната сезона, „Подарокот од Дедо Мраз“ служи како светилник на радост, инспирирајќи ја публиката повторно да ја открие магијата на семејното чувство.

[Сценарио и Режија – Илија Пиперкоски]

[Digital Box Production]

[Дизајн и графика – Антонио Стаматоски]

За стоматолошката ординација на д-р Баткоски:

Д-р Баткоски стоматолошкиот центар е секогаш во чекор со современите трендови и иновации во стоматолошката медицина, се одликува со врвен професионализам и поседува капацитет да ви го понуди вистинскиот одговор за вашите потреби. Секогаш го следи патот на најдобрите и најновите методи и техники со пристапни цени, излегувајќи во пресрет на потребите и желбите на секој пациент посебно.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани