Во Вевчани продолжува со изградба на третата делница

Во Вевчани продолжува со изградба на третата делница која ќе се спои со “Обиколница”, која впрочем е и последна фаза до целосно реализирање на проектот: Реконстукција на локална улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.

Можно е да е слика од пат и трева
Во меѓувреме завршив  изградба на локална улица “Попој-Млака” – Вевчани.

Проектот се реализира во соработка со Центарот за развој на ЈУГОЗАПАДНИОТ ПАНСКИ РЕГИОН, како дел од активносите на Програмата за рамномерен регионален развој за 2022 година со индикативно планирани средства за 2023 година.

Можно е да е слика од улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани