КУД Дримкол ја претстави македонската култура во Веспрем Унгарија

Вчера во Европскиот град на културата за 2023 година Веспрем, Унгарија, Културно Уметничкото Друштво ,,Дримкол" од Вевчани ја претстави Македонската култура преку одржување на концерт во центарот на Веспрем на...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани