Вредни награди за охридските „мозочиња“ во Дубаи

Вредни награди и признанија за охридските „бреинобреин мозочиња“ во Дубаи.

На еден од најголемите интернационални Бреинобреин натпревари, на светскиот БОБ натпревар, кој на 26 ноември 2022 година се одржа во Дубаи, Обединети Арапски Емирати, на кој преку 10000 деца од 44 земји од светот се натпреваруваа во стекнатите вештини и мултитаскинг техниките од БРЕИНОБРЕИН програмата, сите 6 деца-натпреварувачи кои ја следат БРЕИНОБРЕИН програмата во охридскиот Центар за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид, освоија вредни награди и признанија.


Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани