Комплетно реконструирано детското игралиште на ул. „Карпош Војвода“

Заврши уште една комплетна реконструкција на детско игралиште. Детското игралиште на улицата „Карпош Војвода“ доби нови реквизити и соодветна гумирана подлога. Од денеска најмладите ќе може да се рекреираат и на ова детско игралиште.
Активностите се во рамки на проектот за реконструкција и изградба на детски и повќенаменски спортски игралишта на територија на Општина Охрид.

Можно е да е слика од трева

Можно е да е слика од трева

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани