КОРАЛ НАИЛС ТАЧ – нов уникатен производ на македонскиот пазар

КОРАЛ НАИЛС ТАЧ е Професионална линија на производи за изработка на нокти.
Идејата за креирање на оваа линија потекнува од една многу интересна приказна која започнува во едно мало поморско италијаско градче во пределот на Сицилија каде живееле брачен пар кој имале 5 деца. Мајката била вљубеник на коралите и нивното совршенство и од таа причина почетните букви на имињата на своите 5 деца ги формира од буквите кој што го содржат зборот КОРАЛ.
Карло
Оливиа
Рикардо
Андреа
Лоренцо
Таткото бил рибар и вљубеник во морските предизвици, секоја прилика кога бил на риболов успевал да се прикраде до некој гребен и да украде еден корал и да и го подари на својата сакана. Тие животот продолжиле да го живеат во малото поморско селце додека сите 5те деца биле преселени да живеат и рабптат во внатрешноста на Италија.
Мајката за својот 80ти роденден на сопругот му ја кажала својата желба за својот роденденски подарок и посакала да и подари повторно некој Корал, кој ке биде поразличен од сите оние кој што ги имала во својата колекција.
Таткото долго време се трудел да најде начин за да стигне до тој Корал кој незнаел ни самиот како изгледа и по некое време се досетил и за 80от роденден ги повикал сите 5 деца (чии почетни имиња го даваат зборот Корал).
На тој начин и подарил „КОРАЛ“ кој е совршен плод на нивната љубов и со сигурност е поразличен од сите корали кој што ги имала во својата колекција.
Во знак на таа приказна и љубовта кон Коралите, денес името на оваа професионална линија која повторно е симбол на убавината го носи името Корал. Сопсвеност на едно од нивните деца.

 

Нема достапен опис

БИЛДЕР ГЕЛОВИ
Нема да се трудиме да Ви докажуваме со зборови за каков квалитет станува збор, едноставно ќе Ви оставиме самите да се уверите во тоа.
Производите се достапни за продажба и ги задоволоуваат сите вкусови без ралика дали сте на почетокот од оваа работа или сте искусен мајстор во изработка на нокти.

Нема достапен опис
Убавка Петров дистрибутер на Корал Неилс и Наталија Павловиќ бренд амасадор и едукатор

-„Токму поради сите овие причини и прекрасната приказна од која започнува се, решив да застанам зад овој бренд, кој заслужено можам да потврдам дека е да без конкуренција. Сега како дел од тимот Ви претставуваме мастер левел ап семинар работилница која има еден вид на мала турнеа низ МАкедонија каде како мастер едукатор и добитник на прва награда нашиот мастер едукатор Наталија Павлович ке им даде шанса на сите што ќе се пријават да го почувствуваат светот на професионализмот и ќе им го покаже сито свое искуство зад кое стојат безброј едукации. Да не заборавам да ја споменам првата освоена награда на шампионатот во изработка на нокти во организација на Корал нелс Италија што се случи на 3 мај овој месец. Убавка Петков како менаџер и дистрибутер на брендот, голем професионалец и искусен претпиемач го препозна талентот и потенцијалот на ЕН Бјути студио вклучувајќи го целиот тим и заедно започнавме еден сериозен проект кој тек допрва ќе донесе уште поголеми успеси, вели Елена Јовческа сопственик на козметичкиот салон ЕН Бјути.

Нема достапен опис
Елена Јовческа сопственик на Ен бјути салон

Нема достапен опис

Затоа со гордост можам да кажам дека ние не сме само кажан збор, туку нешто што нуди многу труд, истрајност и голема љубов за да се сподели со сите која ја сакаат оваа работа.

Факти и докази едноставно на
28.05 Скопје Ресторан Лове
04.06 Прилеп Хотел Кристал Палас
11.06 Хотел Престол
11.06.2023 во Охрид

Нема достапен опис

ВИДЕО:

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани