Маркетинг

Ohridnet.com, еден од најчитаните информативни веб портали во регионот, Ви нуди крајно поволни маркетинг услуги.
На полето на маркетингот, нудиме специјални пакет програми за Вашиот бизнис и силно рекламирање на Вашата компанија пред голема читателска публика.
Зависно од просторот за рекламирање, изработката и позицијата на рекламниот банер ohridnet.com нуди различни цени и низа поволности за склучување на годишен договор за рекламирање и маркетинг.

  • статичен банер, во долниот дел на интернет весникот (315 x 65, мали отстапки со цел да се прилагодиме кон вашето лого/содржина се дозволени)
  • статичен банер, во средишниот дел на интернет весникот(315 x 200 мали отстапки со цел да се прилагодиме кон вашето лого/содржина се дозволени)
  • анимиран банер со испишани информации и слики, во горниот дел од весникот. (315 x 200 мали отстапки со цел да се прилагодиме кон вашето лого/содржина се дозволени)
  • анимиран банер со испишани информации и слики, во заглавието на сајтот
    Контакт Ohridnet@gmail.com
    Teлефон 071 371 738
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани