Мери Бајрамоска добитник на престижната награда make up influencer award 2022

Познатата мејк ап артистка од Охрид, Мери Бајрамоска годинава ја доби наградата make up influencer award 2022. Наградата ја доделува магазинот Убавина и здравје.

Четврти U&Z Influencer Awards, на 12.12.2022, одржани во Ederra Rooftop, во организација на највлијателното списание за жени „Убавина и здравје“

Наградата за Makeup influencer Award ја доби нашата сограѓанка Мери Бајрамовска или позната како Makeup by Meri која чекори за една од најголемите трендови во шминкањето последниве 10 години. За неа пишуваа и светските познати медиуми.

Мејк ап Мери веќе десет години ја освојува убавината, таа е препонзатлив и признаен уметник и стилист.

Успешната охриѓанка е позната по сензационалните трансформации, кои успева да ги направи со умешните раце и квалитетната козметика.

Убавата Мери е впечатлива, атрактивна жена, сопруга и мајка на две деца, постојано вработена на охридскиот аеродром ,,Свети Апостол Павле”. Шминкањето и е пасија, хоби, уметност…. Нејзините мејкап трансформации денес се сензација на социјалните мрежи инстаграм, фејсбук…. Со над 100 000 следбеници na instagram Мери Македонија е амбасадор на нашата земја ширум светот….

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани