Нова водоводна линија на крак од улицата “Васил Главинов”

Нова водоводна линија на крак од улицата “Васил Главинов”

Екипи на ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започна со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата “Васил Главинов”.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 75 метри.
Можно е да е слика од 1 лице
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани