Опожарена куќа на улица „Гоце Делчев“ Охрид

Пожар во куќа и помошен објект на улица „Гоце Делчев“.

На 01.12.2023 во 00.30 часот во СВР Охрид е пријавено дека настанал пожар во помошен објект и куќа на ул.„Гоце Делчев“ во Охрид, сопственост на И.А. од Охрид. Од пожарот делумно била зафатена и куќа, сопственост на Е.З. од Охрид, а била оштетена и фасадата од куќа, сопственост на А.А. од Охрид. Повредени лица нема, а пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна единица Охрид, информираат од СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани