Охрид ќе го одбележи 11ти Октомври

Општина Охрид со низа настани ќе го одбележи 11 Октомври. Ќе се одржи свечена седница и полагање на цвеќе пред спомен обележјата на НОБ.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани