Поради одрон на патот, во прекин сообраќајот на патот Охрид Свети Наум

Поради одрон на патот во целост е прекинат сообраќајот на патот Охрид- Свети Наум , јавуваат од АМСМ.
На 03.06.2023 година од 19:15 часот регионалниот пат Охрид-Свети Наум, кај с.Љубаништа, поради одрон на патот, сообраќајот е во целосен прекин, јавуваат од АМСМ.

Од 19:15 часот регионалниот пат Охрид-Свети Наум, кај с.Љубаништа е затворен.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани