Поставена хоризонтална сигнализација на патот кон Вевчани

Поставена хоризонтална сигнализација на патот кон Вевчани.

На барање на општина Вевчани, денес се изврши хоризонтално бележење на регионалниот пат кој води до центарот на Вевчани и на кракот од регионалниот пат кој води до Здравствен дом Вевчани, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од Стари мост, пат и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани