Почнуваат подготовките за Бадниковата поворка во Охрид

 Започнуваат подготовките за годинешната Бадникова поворка. Како и секоја така и оваа година, очекуваме голема заинтересираност. Подготовките ќе се одржуваат секоја сабота, и тоа од 09.12.2023 година, во спортската сала на ООУ Христо Узунов од 13ч. . Бадниковата поворка ќе се одржи на 06.01.2024, кога низ Охридските улици ќе се пее Вечниот Бог. За сите деца учесници предвидени се пригодни подароци.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани