Се асфалтираат улици во село Лескоец

Активностите за асфалтирање на улици на териорија на Општина Охрид продолжуваат.

Денеска, во рамки на програмата за асфалтирање на пристапни улици и патишта во рурални средини, се врши асфалтирање на краци од улици во село Лескоец. Асфалтирани се вкупно 280 метри со просечна ширина од околу 4 метри. Зафатите ги изведува АД Илинеден, информираат од општина Охрид.
Можно е да е слика од пат, улица и трева
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани