Се одбележа Денот на наставата на турски јазик

Синоќа со пригодна свеченост во ОУ “Братство Единство” беше одбележан  денот на Наставата на турски јазик.
Турската заедница е нераскинлив дел од нашата заедница, особено во Охрид. Само заедно соединети можеме да дадеме голем придонес за нашиот град и нашата држава.
Свечената пригода беше збогатена со културно – уметничка пригода изведена од учениците при ОУ “Братство Единство” и беа презентирани достигнувањата на учениците во различни области.

Можно е да е слика од еден или повеќемина и толпа

Можно е да е слика од 10 луѓе, толпа и текст

Можно е да е слика од 3 луѓе и текст

Можно е да е слика од 6 луѓе и текст

Можно е да е слика од 7 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани