Се одржа концерт на учениците од ОУ „Методи Патчев“

Со традиционалниот концерт на учениците од музичкото училиште “Методи Патче” и прославата на патрониот празник на ОУ “Св. Климент Охридски” започнаа свеченостите по повод Патронот на градот – Свети Климент Охридски.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани