Учениците од ОЕМУЦ Свети Наум Охридски направија видео спот за училиштето

Учениците од ОЕМУЦ Свети Наум Охридски направија видео спот за афирмација на училиштето.

Учениците: Иво Јовчески, Бобан Кочески, Ален Бајрам, Александар Трпески, Бојан Иловски, Мартин Димитријески и Димитар Димоски од паралелката III-3 ОЕМУЦ , под менторство на проф. Ацо Вретоски, изработија видеопроект со кој го афирмираат училиштето, информираат од ОЕМУЦ Св. Наум Охридски.

На видео спотот се прикажува модерниот и современ изглед на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски”, одличните услови за работа и пријатната атмосфера, како и дел од наставниот кадар и учениците.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани