ФОТО: Креативна работилница дел од кампањата Пакетчиња за сите дечиња

Во Младинскиот Центар Охрид, се одржа  „Креативната Работилница”  во рамките на хуманитарната кампањата „Пакетчиња за сите дечиња“.
Целта на оваа работилница беше да се направат новогодишни украси кои ќе бидат изожени на 24ти Декември на плоштадот во Охрид ,од кои средствата ќе бидат наменети за новогодишни пакетчиња.
Благодарност и до учесниците,у чениците на Емуц, Гимназија и Економско кои наградите освоени од работилницата ги донираа во младинскиот центар, пишуваат од Здружението Енхелеус Лихнид.

Оваа иницијатива е спроведена од Здружението Енхелиус Лихнид – Локално акциско Јадро во Охрид, дел од Проектот на УСАИД USAID “Здружи се за заедницата” спроведуван од Здружението Конект Konekt во партнерство со Фондација Аполонија, Индиго и ЕВН.

Можно е да е слика од 8 луѓе и колаче со ѓумбир

Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе студираат и текст

Можно е да е слика од 3 луѓе, колаче со ѓумбир, дрво и текст

Можно е да е слика од 4 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани