Тереза Кесовија вечерва ќе ја отвори Вевчанската колонија

Хрватската легендарна певица Тереза Кесовија ќе ги отвори годинешните „Вевчански видувања“. Познатата и надалеку прочуена уметничка  колонија на која со години настапуваат автори од сите страни на светот, традиционлано ќе се...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани