Македонските и албанските воени старешини потпишаа Меморандум за соработка

Во Елбасан, во присуство на првите луге на сојузите на албанските воени старешини – ветерани и на македонскиот Сојуз на ветераните од одбраната и безбедноста, генералите Колонел Кондури, односно Филип...

50 години адвокатска канцеларија Гоџо- Кичеец- Новакоски

Педесетгодишен континуитет успешна рбаота на познатата адвокатска канцеларија Гоџо- Кичеец - Новакоски во Охрид. Синоќа во присуство на голем број граѓани,  познатите адвокати го прославија овој значаен јубилеј.  (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани