„Инклузија“ ја поздрави декларацијата на општината

Здружението за мултикултурна интеграција, "Инклузија" – Охрид, го поддржува и поздравува потпишувањето на Декларацијата за отвореност, отчетност и транспарентност на локалната самоуправа во Македонија, од страна на градоначалникот, проф. д-р....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани