„Во светот на успешните“ модната дизајнерка Есма Ќазим

Есма Ќазим - млада, талентирана модна креаторка од Охрид. Креативена, вешта уметничка, која со своите вредни раце создава облека по линија, сразмерност, боја, текстура.... „Во светот на успешните“ е катче на...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани