Историјата не се повторува, бидејќи Зеленски не е Хитлер

Не е првпат на социјалните мрежи да се шират наративи дека Украина е нацистичка и фашистичка, дека таму се глорифицира нацизмот (неонацизмот), како и дека Зеленски е нацист. Ова се...

Струга прва во регионот ќе добие затворен базен, финишира изградбата

Струга прва во регионот ќе добие современ затворен базен. Објектот е комплетно реконструиран, останува уште внатрешното уредување.Стариот затворен базен беше изграден пред 40 тина години, во него тренираа и охриѓани....

ФОТО: Учениците наши екоамбасадори- Искуствено учење во НП Галичица

Во НП Галичица започна проектот „ИСКУСТВЕНО УЧЕЊЕ ВО НАЦИОНАЛЕН ПАРК ГАЛИЧИЦА“. Вќера се одржа работилница „ЕКОАМБАСАДОРИ". Учениците седмо одделение, од ОУ "Братство Единство" - Лескајца, д во улога на ЕКОАМБАСАДОРИ....

Голем саемски попуст, платете 50% помалку до сертификат и учество на Мастер семинар работилница

Голем саемски попуст, платете 50% помалку до сертификат и учество на Мастер семинар работилница за изработка на нокти. Светскиот бренд КОРАЛ НАИЛС ТАЧ конечно достапен и во Охрид. Станува збор...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани