Општината во портокалово, поддршка за болните од мултипла склероза

Општината обоена во портокалово, за поддршка на мултипла склероза. Во знак на поддршка на луѓето кои се соочуваат со мултипла склероза, вечерва зградата на Општина Охрид ја осветливме во портокалово,...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани