Тврдењето со кое САД се инволвира во приказна за намерно ширење птичји грип е руски дезинфо наратив

Внимателно прегледување на сè што е досега објавено на оваа тема јасно укажува на фактот дека тврдење за намерно заразени птици од страна на Пентагон во актуелната војна во Украина...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани