За квалитетно образование, секој треба да ја прифати инклузијата

Институтот за специјална едукација и рехабилитација на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје има благородна мисија да школува кадри без кои не може да се реализира заложбата за квалитетно образование достапно за...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани