Финансиска поддршка за првачињата во Охрид

Втора година по ред општина Охрид преку програмата за основно образование успешно го реализира проектот „Нашите првачиња„. На сметките на вкупно 467 родители/старатели на првачиња запишани во основните училишта во...

Се одбележа Европската недела на спортот

Во ОУ "Братство единство" денеска се одбележа Денот на Европската недела на спортот. Младите со перформанс и спортски игри дадоа свој придонес во одбележувањето. Настанот се организира во соработка со...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани