„Ванчо Питошески”- домаќин на Мегународниот натпревар на ученици од угостителски и туристички училишта

Регионaлниот центар за средно стручно образование “Ванчо Питошески”- Охрид, е почестен, во терминот од 28 септември до 1 октомви, годинава, да биде домаќин на единаесеттиот. по ред, Мегународен натпревар на...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани