Во „Кардиолошки“ се одбележа Денот на срцето

ЈЗУ Специјализирана болница за кардиоваскуларни заболувања-Охрид го одбележа Денот на срцето. Годинашното мото на Светскиот ден на срцето, кој се одбележува денес на сите континенти во светот, а во организација...

Парите од хуманитарните паркинзи ќе се поделат за лекување на Лулзим и Алпај

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков информира дека собраните средства од хуманитарните паркинзи ќе бидат доделени за лекување на двајцата охриѓани. -„Заедно со ЈП „Билјанини извори“ донесовме одлука собраните средства од...

Охридските советници ќе одлучуваат за вредноста на бодот на платите во јавните претпријатија

Свикана  триесет и третата седница на Советот на општина Охрид на ден 04.10.2023 година ( среда ) со почеток во 09:00 часот. Седницата ќе се одржи во зградата на општина Охрид....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани