ФОТО: Демолирани клупите на новата патека

Не престанува вандалското однесување на поединци. Овој пат на мета новите клупи на рекреативната патека кон црквата Свети Јован  Канео. 

 

Прво беа искршени убавите фенери кои ја осветлуваат камената патека низ живописната шума а ноќва настрадаа и клупите. 

После бројните оштетувања на јавните добра време е локаланата самоуправа да размисли за видео надзор. 

 

Social profiles