Граѓаните даваа идеи за програмата на Пецаков

Во Охрид денес се одржа Ден на идеи.

Голем број граѓани ги споделија своите идеи кои може да бидат дел од програмата на кандидатот за градоначалник Пецаков на локалните избори во октомври.

Денеска имав можност да поразговарам со голем број граѓани кои на Градскиот плоштад под мотото ,,Биди и ти дел од развојот на Охрид” предложија свои идеи за програмата на локалните избори како кандидат за градоначалник на Охрид. Одлични идеи за решавање на проблемите кои ги засегаат граѓаните, за промени и напредок, за нов развој на Охрид, рече Кирил Пецаков кандидат за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ Охрид 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани